Herovot's Crazy Society

Объявление

поймай точку... .

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Herovot's Crazy Society » Творчество » something new

something new

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

למי מכם שלא ידע העולם שבו אנחנו חיים מלא במפלצות
מפלצות אמיתיות -בדיוק כאלה כמו שפחדתם שמתחבאות מתחת למיטה כשהיתם קטנים.
הן מסתובבות חופשי בין האנשים ברחוב ,יושבות בבתי קפה וחיוות כאילו הן חלק מאיתנו ואפילו יחד איתנו בבית
לפעמים הן נחמדות,לפעמים לא ,לפעמים הן גדולות ושעירות ולפעמים קטנות וקרחות לגמרי
זה גם יכול לבוא להיפף, זה לא באמת משנה.מה שבעצם אני מתכוונת להגיד כאן , שביננו האנשים בלי שאנחנו בכלל שמים לב חיוה המון מפלצות אמיתיות לחלוטין
הקטע היותר מוזר הוא שהן לא נראות לנו שונות כי הן מנהלות את אותו אורך חיים שאותו אנו מנהלים הן הולכות לגן ולבית הספר,לצבא ולאוניברסיטה
מתחתנות ומביאות לעולם עוד מפלצות קטנות ,ולפעמים בצורה לא ברורה לחלוטין מביאות לעולם אפילו ילדים קטנים.
לסיפור הזה המון גרסאות בהתחלה חשבו שהן חוטפות את הילדים או מגדלות ילדים מתים כי הן יכולות להחיות אותם
אבל אף אחת המגרסאות האלו לא באמת הגיונית כי תתארו מצב שבו המון מפלצות (או איך שנראה אותן אנשים) חופרות שעות בבית הקברות כדי למצוא ילד.הרי כמו שכבר אמרתי לפני המפלצות חיות כחלק מאיתנו הן לא עושות שום דבר יוצא דופן,
אז בכל זאת איך למפלצת אדומנ וגדולה עם עיניים סגולות על אנטנות ושלוש נוצות זקורות מהישבן נולד ילד אנושי?
ובכן לא באמת יש לי תשובה לשאלה הזאת אני רק יודעת שזה קורה גם להיפך קרה לי הרבה שהלכתי ברחוב וראיתי אמא עם מפלצת קטנה ושעירה בעגלה.
כשיושבים בבית קפה רואים אותן הכי טוב הן מסתובבות ממהרות מדברות בטלפון משחקות עם ילדים אחרים
רעד וכפור מרגישים כשמתקרבים אליהן במקום ההרגשה הריקנית או אפילו חמימה שמשדר יצור אנושי נורמלי.
המפלצות ממלאות את העולם שלנו יותר ויותר בכל יום ,לדעתי חצי מאוכלוסית כדור הארץ היא מפלצות והן אמיתיות לחלוטין .
האפשריות הפיסיות שלהן מדהימות אם מפלצת מחליטה לפגוע כוחה הפיסי איינו בשום דבר.למרות שהרוצחים הכי נוראים עדין היו בני אדם ולא מפלצות למרות שאנחנו קוראים להם ככה.
הן כאן והן לא הולכות לשום מקום לנצח יחד איתנו
אז פעם הבאה אל תבדקו מתחת למיטה של הילד כשהילד אומר שיש מפלצת
השאלה צריכה להיות אם בתוך המיטה יש מפלצת כי מתחת למיטה יכול להיות רק חלום רע או מקסימום עכבר

קצת סכיזופרני אבל ניסיתי ....

2

ихс, мифлэцет бэтох амита зэ магиль..
А вообще это та тема о которой все знают но все молчат...

3

ессное дело, молчат... присмотревшись хоть к одной вы сами замолчите, а то и забьетесь в судорогах.
мифлецет

4

какие любопытные значки :)

Отредактировано bimmel (2008-10-31 22:00:29)

5

תזדיין! (הייתי חייב :)

6

לאכול את מכנסיים קצרים, ינסה пшел :unsure:

Отредактировано bimmel (2008-11-02 22:10:29)

7

lo nahon

8

пиши еврейскими харахтерами ,capuyo, переводчик латинских букв не понимает (PROMT לשרוף

על התמונות אתה?

Отредактировано bimmel (2008-11-03 16:25:51)

9

кстати,капуйо это товарищь на сленге моего квартала ^^

Отредактировано bimmel (2008-11-04 20:58:53)

10

В промпте есть еврейский?
Фото моя, говорят если прикладывать её на больное место.. оно будет болеть и кровоточить.

11

хорошо однако знать иностраные языки :) В промте есть иврит,вы очевидно на нем пишите?

а че так то... кровоточить,по лицу вроде добрым кажиться 8-)

Отредактировано bimmel (2008-11-06 00:12:28)

12

кажется..
Но попрошу не оффтопить

13

аа что за сотогнах на аве!пожалуй надо окрапить святой водой